Ми дізнаємося, чому фіолетовий шампунь є найкращим союзником для найкрасивішого світлого волосся! Також познайомимося з новою лінійкою шампунів і масок Antiyellow.me від Termix. Ще не пробували?

Ви коли-небудь замислювалися, чому ваше світле волосся жовтіє? Світле волосся потребують особливого догляду. Напевно, у вашій перукарні вам вже рекомендували використовувати фіолетовий шампунь у вашій зачісці. Але чому? Щоб зберегти гарний колірний тон!

ЧОМУ СВІТЛЕ ВОЛОССЯ ЖОВТІЄ?

Окислення або помаранчевий колір можуть виникнути як на повністю пофарбованому, так і на мелірованому волоссі. Пояснення криється в процесі освітлення волосся: перекис водню не повністю знищує природний пігмент волосся. Іншим визначальним фактором є накопичення металів у волоссі, яке посилюється, коли для волосся використовуються шампуні, що містять сульфати та інші абразивні хімікати. Тому всі наші шампуні та маски не містять сульфатів.

ЯК ДІЄ ФІАЛКОВИЙ ШАМПУНЬ?

У перукарському мистецтві фіолетовий пігмент особливо показаний для засобів по догляду за фарбованим світлим або освітленим волоссям. Від платинових блондів до дрібних відтінків, таких як каліфорнійське мелірування або балаяж. Вони також служать для приглушення сивого волосся. Зазвичай ці волосся мають небажаний відтінок з різних причин. Як-от втрата кольору, природна пігментація, зовнішні чинники, такі як сонце чи теплові інструменти… Що в кінцевому підсумку спотворює красу та колір волосся. Таким чином, фіолетові шампуні та маски можуть допомогти протистояти різним жовтим і помаранчевим тонам і нейтралізувати їх.


Шампунь AntiYellow.Me, що складається на 88% з інгредієнтів натурального походження, збагачений такими інгредієнтами, як алое вера, олія марули та фіолетові пігменти, м’яко очищують шкіру голови від забруднень і миттєво усувають жовті відтінки.

ЧОМУ ФІОЛЕТОВИЙ ПІГМЕНТ?

Як відомо зі школи, фіолетовий і жовтий кольори знаходяться по різні боки. Насправді вони допомагають нейтралізувати один одного. Це означає, що коли ви наносите фіолетовий поверх жовтого, жовті відтінки видаляються! Фіолетові шампуні завдячують своїм кольором тому факту, що вони містять фіолетові пігменти, щоб нейтралізувати мідні та жовтуваті відтінки, які зазвичай набувають світле волосся.

ЯК ВИКОРИСТОВУЮТЬ ФІАЛКОВІ ШАМПУНІ?

Необов’язково використовувати фіолетовий шампунь щодня. Рекомендована частота використання становить від одного до двох разів на тиждень, залежно від типу фарбування та потреб волосся. У Termix ми рекомендуємо вам замінити фіолетовий шампунь іншою серією, щоб максимізувати його переваги. Наприклад, ви можете використовувати шампунь із серії Nutri.me. Його потрібно наносити в одноразових рукавичках і залишати на волоссі від 1 до 5 хвилин. Через який час фіолетовий шампунь почне діяти? Миттєво! Одне миття і ви помітите різницю.

СЕРІЯ TERMIX ANTI-YELLOW.ME

Anti-yellow.me складається з шампуню та професійної маски для світлого, освітленого або сивого волосся. Веганська лінія, яка завдяки своїй натуральній формулі, не містить сульфатів і збагачена алое вера, олією марули та фіолетовими пігментами, зберігає прохолоду блондинок, нейтралізуючи теплі основні тони, запобігаючи втраті кольору та посилюючи їх інтенсивність.

ШАМПУНЬ ANTI-YELLOW.ME
Шампунь Anti-Yellow.Me на 88% складається з інгредієнтів натурального походження, ніжно очищає шкіру голови від забруднень і миттєво видаляє небажані жовті відтінки.

МАСКА ANTI-YELLOW.ME Маска Anti-Yellow.Me є ідеальним доповненням до шампуню Anti-Yellow.Me завдяки високій нейтралізуючій здатності, яка пом’якшує жовтуватий відтінок і зволожує, запечатуючи кутикулу волосся з більш холодним відблиском і більшим блиском. Вона складається з 88% натуральних інгредієнтів, таких як масло ши, алое віра та масло марули, маска зміцнює волокна волосся та покращує якість, утримуючи вологу для довготривалої м’якості.